Golfbanen

In de directe omgeving (variërend van 3 kwartier tot uur en een kwartier rijden) zijn de volgende golfbanen:

Souillac Golf & Country Club. Een 18 holes golfbaan in een mooie bosrijke omgeving. Geliefde baan, die is “omringd” door houten chalets.Wel veel hoogteverschillen, maar er zijn buggy’s te huur.

Golf de la Marterie. Een 18 holes golfbaan gelegen in een bosrijke omgeving, spannende hoogteverschillen en uitdagende waterpartijen. De baan is gelegen in St. Felix de Reilhac.

Brive. Een 18 holes baan, gelegen even buiten Brive. De baan ligt vrij open en er slingert een stroompje doorheen.

Périgueux. Een 18 holes parkbaan, prachtige hoge bomen, brede fairways, spannende waterpartijen. Nadeel is de reisafstand (1 uur en kwartier), dwars door de stad.

Aubazine. Een 18 holes baan, gelegen naast een vakantiepark. In voor- en najaar rustig. Leuke baan met verrassende hoogteverschillen en een grote vijver, waar je soms langs loopt en ook overheen moet slaan. De route naar deze baan, die in de Corrèze ligt, is op zich al mooi.

Lolivarie Golfclub in Saint-Germain de Belvès. Een 18 holes baan, die gekenmerkt kan worden als een “parkachtige-bosbaan”. De holes zijn lang en smal en vragen dus om nauwkeurig spelen. Wel alles een beetje van hetzelfde, 6 x een par 5 , 5 x een par 3 en dus 7 x een par 4. Geen uitdagende doglegs. Reistijd: ruim een uur.